Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Opitý a sexuchtivý Jano podpálil britský bordel: Hádka s prostitútkou o tri libry!

Tu súdili podpaľača Jana
Tu súdili podpaľača Jana (Zdroj: thisisderbyshire.co.uk, Polícia)

NORMANTON - Pomsta za "drahé" prostitútky. Dobré meno Slovákov v Británii opäť utrpelo. Tento raz za to môže Prievidžan Ján Koperdák (45), ktorého súdia za to, že v britskom Normantone podpálil nevestinec s prostitútkami. Sexuchtivý Slovák vraj požiar založil z pomsty k jednej z ľahkých žien, ktorá s ním odmietla súložiť za 3 libry.

Koperdáka pri čine zachytili bezpečnostné kamery, na ktorých vidieť, ako krátko po 22:00 do poštovej schránky nevestinca vkladá horiaci kúsok papiera v plastovej fľaši. V dome v tom čase boli dve radodajné ženy, ktoré zacítili dym a stihli ujsť. Spolu so susedmi sa im po tom podarilo plamene dostať pod kontrolu.

Aj keď požiar Koperdák založil ešte v auguste minulého roka, pred súdom sa ocitol až dnes po ďalších usvedčujúcich záberoch. Osudnou sa mu stala nedávna návšteva nevestinca, pri ktorej ho jedna z prostitútok spoznala. Na osudnú noc si spomína presne. Koperdák vraj v auguste prišiel do prevádzky mierne pripitý a mal pri sebe len 3 libry, prostitútka s ním preto odmietla súložiť. To sexhuchtivého Slováka vytočilo do nepríčetnosti a dievčine začal nadávať.

Koperdák však na súde zaryto odmietal podpálenie domu a tvrdil, že on nie je muž na nahrávke. Žalobca Mark Knowles tvrdí, že Slovák vedel, čo robí a konal úmyselne. "Vchodové dvere do domu vedú rovno do obývacej izby, čoho si bol obžalovaný plne vedomý. Následky jeho činu mohli byť oveľa horšie," povedal. Obhajca James Horne sa na súde prostitútky spýtal, či sa pri identifikácie Koperdáka na nahrávke nemohla zmýliť. "Nemyslím si, že by som sa mohla zmýliť," odpovedala dievčina.

Ženy z nevestinca mali v poslednom čase problémy aj so skupinkou pakistanských mužov, ktorí po nich pokrikovali, že v Normantone nie sú vítané a na dom im hádzali vajcia. Jedna z prostitútok pripustila, že v prvej chvíli si myslela, že za podpálenie domu sú zodpovední  práve oni. Po zhliadnutí záberov z kamery si je však istá, že to bol Koperdák. Súd so Slovákom pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu