Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ind (19) znásilnil sesternicu (5): Po akte ju nechal ležať v bezvedomí!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: blog.dzone.lk)

DILLÍ - O tom, že znásilnenie v Indii mnohí muži vôbec nepovažujú za trestný čin, svedčí najnovší prípad brutálneho zneužitia len päťročného dievčatka. Toho sa dopustil jeho devätnásťročný bratranec a keď bolo po všetkom, utiekol preč. Dcéru našli doma jej rodičia ležať v bezvedomí.

Mladík sa svojej malej sesternice zmocnil v pondelok, keď sa vybral navštíviť svojho strýka, ktorý žije v meste Sohna na severe krajiny. Ten však nebol doma, čo Ajay využil na to, aby dievčinu nechutne znásilnil. Neskôr ju našli rodičia a okamžite privolali políciu. Tá násilníka krátko nato vypátrala a zatkla, informoval denník The Indian Express.

Znásilnenia nie sú v Indii ničím výnimočným. Pred pár týždňami tam neznámy páchateľ uniesol taktiež pätročné dievčatko, dva dni ho sexuálne zneužíval a potom sa ho pokúšal uškrtiť. Momentálne bojuje v nemocnici o život.

Najviac však verejnosťou zarezonoval prípad dvadsaťtriročnej študentky medicíny, ktorý sa odohral vlani v decembri v Dillí. Šestica mužov vrátane vodiča Džjoti Singh Pandejovú znásilnila v autobuse, potom zbila ju i jej kamaráta a nakoniec oboch vyhodili von. Dievčina neskôr v nemocnici na následky zranení zomrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu