Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievča (11) dostalo z piercingu hroznú infekciu: Takmer mu zhnilo ucho!

Destiny má na uchu osem stehov Zobraziť galériu (3)
Destiny má na uchu osem stehov (Zdroj: lep.co.uk)

PRESTON - Jedenásťročná Destiny Nicksonová musela byť koncom marca hospitalizovaná kvôli ťažkej infekcii v pravom uchu. Chvíľu dokonca hrozilo, že oň príde. Za všetko mohlo jeho prepichnutie kvôli náušnici.

Dievčina si nechala prepichnúť ucho v tetovacom a piercingovom štúdiu v miestnom obchodnom centre. Tri týždne nato sa jej zapálilo, očervenelo a začalo opuchať. Vrátila sa preto do salónu a nechala si náušnicu vymeniť. Nepomohlo. Skôr, než prišla domov, sa opuch ešte dvojnásobne zväčšil.

Dievča (11) dostalo z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: lep.co.uk)

Matka s dcérou zašla k lekárovi, ktorý jej predpísal antiobiotiká. Ani tie nezabrali a stav Destiny sa ešte viac zhoršil. Počas Veľkonočných sviatkov zostala v nemocnici, kde podstúpila dve operácie. "Museli jej z ucha odsať krv, ktorá sa jej tam hromadila. Navyše, infekcia napadla chrupavku, takže to bolo naozaj vážne. Bude trvať asi mesiac a pol, kým sa uzdraví," povedala Veronica Nicksonová (37).

Dievča (11) dostalo z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: lep.co.uk)

Keď sa išla posťažovať do štúdia, kde Destiny ucho prepichli, majiteľ vylúčil, že by za zdravotné problémy jej dcéry mohol on. "Každý týždeň robíme stovky piercingov a dodržiavame pri tom prísne hygienické predpisy. Doteraz sme nezaznamenali žiadnu sťažnosť," povedal Danny Kynaston. Zároveň dodal, že počul o prípadoch, kedy boli ľudia alergickí na titán, vtedy však vraj stačí, ak sa kovová náušnica vymení za plastovú. Informácie priniesol Daily Mail.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu