Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Orgie poľských hasičov: Sexovali s 13-ročnými dievčatkami za 7 eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: http://nasygnale.pl)

TWARDOGÓRA - Vyšetrovatelia v poľskom meste Twardogóra prišli na šokujúce zistenie. Dvaja dobrovoľní hasiči mali sex s maloletými dievčatami vo veku 13 a 14 rokov, ktoré do zbrojnice lákali za finančnú a materiálnu úplatu. Všetko sa prevalilo po tom, čo jedna z obetí všetko povedala svojim rodičom a tí kontaktovali políciu.

Náčelník Sebastian P. (40) a jeho zástupca Andrew S. si urobili zálusk na mladé mäso, s ktorým podľa portálu nasygnale.pl stvárali ohavné veci. Dve dievčatá Daria B. (13) a Sandra C. (14), ktoré o orgiách prehovorili, uviedli, že od hasičov dostávali približne 30 zlotých (cca 7 eur).

Podľa ostatných školákov vraj boli praktiky hasičov verejným tajomstvom a ľudia ich videli, ako sa často v autách rozvážajú s mladými dievčatami. Ako dôkaz proti nimi môže slúžiť aj video jednej z tínedžerok, na ktorom tancuje polonahá pri tyči na hasičskej stanici.

Vyšetrovatelia teraz musia objasniť, či bol sex zo strany maloletých dobrovoľný alebo vynútený. Štátna žalobkyňa Malgorzata Klausová (37) informovala, že jeden z obvinených sa k činom priznal, druhý ich popiera. Podľa trestného zákonníka hrozí obom mužom za sex s osobou mladšou ako 15 rokov až 12 rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu