Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrozba konca sveta: Muž odrezal penis sebe aj otcovi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: info4security.com)

KUANTAN - Médiá v Malajzii informovali o surovom útoku, pri ktorom syn najprv odrezal genitálie svojmu otcovi a potom aj sebe. Polícia predpokladá, že štyridsiatnik bol ovplyvnený falošnou náboženskou vierou z internetu.

Indicident sa odohral minulú nedeľu približne o 01:30 ráno. Oboch mužov previezli do nemocnice v meste Kuala Terengganu, kde im lekári penisy úspešne prišili. Hoci syn je v stabilizovanom stave, jeho 67-ročný otec zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti.

K. Manoharan, hlavný asistent komisára kriminálky, vysvetlil novinárom, že človek, ktorý pracuje ako mechanik v Balakongu, sa vrátil domov, aby povedal rodičom o hroziacom súdnom dni. "Poslal textové správy aj svojim trom súrodencom a požiadal ich, aby prišli domov v naliehavej záležitosti," uviedol Manoharan.

V snahe usmerniť ducha späť do otcovho tela mu odrezal genitálie. Údajne sa k tomuto kroku snažil prinútiť aj svojho švagra, ale ten unikol bez zranení. Fanatik potom obrátil nôž proti sebe. Informoval portál huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu