Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nemka žila osem mesiacov s mŕtvolou matky (†70), nemala na pohreb!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: andrewandamandaineurope.blogspot.com )

MNÍCHOV - Nedostatok peňazí dokáže doviesť ľudí k činom, ktoré by za normálnych okolností nespáchali. Istá Nemka z tohto dôvodu žila takmer trištvrte roka v byte s mŕtvolou svojej sedemdesiatročnej matky, pretože ju nemala za čo pochovať.

Matka tridsaťdeväťročnej ženy zomrela minulý rok v júli a svojej dcére zanechala veľké dlhy. Tá sa s nimi a ani so smútkom nedokázala vyrovnať, a tak jej telo jednoducho nechala ležať na gauči vo svojom jednoizbovom byte.

Keďže Nemka záväzky nesplácala, dlžná čiastka neustále narastala. Nedávno jej preto na dvere zaklopali exekútori. Keď vošli do bytu, čakal tam na nich otrasný nález v podobe rozkladajúceho sa tela zosnulej ženy. Jej dcéra totiž netušila, že ľudia v hmotnej núdzi môžu dostať na pohreb svojich blízkych príspevok od štátu.

Ženu na vlastnú žiadosť previezli do psychiatrickej liečebne. Prípadom sa už zaoberá aj polícia, ktorá momentálne skúma, či si mŕtvolu doma neponechala naschvál, a či za matku po jej smrti nepoberala dôchodok. Informoval Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu