Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bratia 10 rokov sexuálne zneužívali vlastnú sestru: Zo strachu nič neprezradila!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Neobvyklý prípad mučenia a sexuálneho násilia využívajú kriminalisti z juhočeského Písku. Dvaja bratia vo veku 57 a 44 rokov mali najmenej desať rokov sexuálne zneužívať svoju medzičasom sestru (49). Tá zo strachu nič neprezradila, podozrenie vyjadril na polícii svedok zo susedstva, informuje internetový server iDNES.cz.

K opakovanému znásilňovaniu malo dochádzať od roku 2003, nie je však vylúčené, že už skôr, a to v dvoch obciach v okolí Písku.

Trojica žila najskôr v spoločnej domácnosti. Mladší z bratov je však už dlhší čas umiestnený v špecializovanom zariadení pre duševne chorých, odkiaľ mal však povolené vychádzky.

"Jeden z bratov mal niekoľkokrát pohlavný styk so sestrou, a to pod hrozbou násilia. Žena sa brata bála a nič neoznámila," cituje server slová policajnej hovorkyne Kamily Čuřínovej Ingrišovej. Podobne údajne konal aj druhý z bratov. Policajné vyšetrovanie komplikujú neštandardné podmienky, v ktorých žijú členovia rodiny.

Jeden z mužov vo februári tohto roku napadol sestrinho psa, ktorého zranil a potom čiastočne zakopal do zeme. Zúbožené zviera vyslobodil svedok až po štyroch dňoch, avšak veterinári ho museli utratiť. Kým na staršieho z bratov už kriminalisti podali návrh na vzatie do väzby, mladší zostáva v spomínanom špecializovanom zariadení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu