Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Beštiálna vražda v Čechách: Mladá matka mala podrezať toto krásne dievčatko (†3)!

Dievčatko si už ďalšie Vianoce neužije
Dievčatko si už ďalšie Vianoce neužije (Zdroj: tn.cz)

ČESKÁ LÍPA – Vraždila matka? Táto otázka vŕta v hlavách českých vyšetrovateľov, ktorí majú na stole jeden z najotrasnejších prípadov z Českej Lípy. V jednej z tamojších bytoviek našli zakrvavené telíčko len 3-ročného dievčatka Darinky a vedľa nej ťažko zranenú mladú mamičku, ktorá sa zrejme pokúsila o samovraždu. Mala tak spraviť po tom, čo malej dcérke podrezala krk. Informovala o tom Tv Nova.

Záchranári pôvodne prišli do bytu v Českej Lípe na pomoc matke, ktorá mala porezané zápästie. Nehybné telo Darinky s podrezaným krkom našli iba náhodou pri prehliadke bytu. Ako dlho na zemi ležala mŕtva je nejasné, záchranári jej už však pomôcť nevedeli. Matka dieťatka, ktorá zrejme jediná vie, čo sa v byte stalo, spočiatku so záchranármi komunikovala, potom však skolabovala a museli ju previezť do nemocnice.

Polícia zatiaľ k hrôzostrašnému prípadu bližšie informácie neposkytuje. "Prípad je v úplnom počiatku a vyšetrovatelia potrebujú čas na to, aby zistili úplne všetky okolnosti udalosti. Rovnako musíme rešpektovať zákon, ktorý nás limituje pri poskytovaní informácií v prípadoch, keď je trestný čin spáchaný deťmi či na deťoch," povedala hovorkyňa krajskej polície Vlasta Suchánková. Podľa neoficiálnych informácií však vrahyňou môže byť samotná matka.

Najpravdepodobnejšou verziou je, že matka najprv surovo zavraždila svoje dieťa a následne sa pokúsila o samovraždu. Polícia to nepotvrdila, no ani nevylúčila. Z vraždy dievčatka už obvinila neznámu osobu. "Na základe zistených skutočností, zaistených dôkazov a ďalších procesných úkonov obvinili kriminalisti zo zločinu vraždy neplnoletého dieťaťa osobu, ktorá mala tento čin spáchať," dodala Suchánková. Obvinenému za otrasný čin hrozí 15 až 20 rokov, alebo až výnimočný trest.

V dome, kde sa tragédia odohrávala, matka Darinky údajne nebývala. Dievčatko tam malo žiť s otcom Tomášom a matka ich mala navštevovať len sporadicky. Prečo sa v ňom v osudný večer ocitla, a kde bol v tom čase Darinkin otec, ostáva záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu