Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Športovec kvôli Slovákovi zmeškal majstrovstvá sveta: Ukradol mu profesionálny bicykel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

FELDKRICH – Tak toto prehnal! Pred rakúsky súd sa v utorok postavil dlhoprstý Slovák (31), ktorý má v krajine spolu s dvoma komplicmi na svedomí megakrádež športového vybavenia v hodnote až 164 tisíc eur. V jednom prípade sa mu dokonca podarilo okradnúť profesionálneho športovca, ktorý sa pre jeho zlé úmysly nemohol zúčastniť majstrovstiev sveta. Informoval o tom rakúsky portál vol.at.

Zadržaný Slovák má byť jedným z členov zločineckej skupiny, ktorá po celom Rakúsku kradla to najkvalitnejšie športové vybavenie rôzneho druhu. Za poslednú dobu sa im podarilo potiahnuť bicykle, lyže a aj viazania za neuveriteľných 164 tisíc eur. Spolu s ním sa kriminálnej zábavke mali venovať aj ďalší dvaja neznámi muži, s ktorými sa vkrádal do hotelov a áut.

Na lavici obžalovaných však sedel sám. Svojich komplicov z gangu totiž pozná len podľa krstných mien a 4-ročný trest si tak zrejme odpyká len on. Údajne to však mali byť tiež Slováci. Podľa výberu športového vybavenia, aké končilo v rukách slovenských zločincov, možno uznať, že mali veľmi dobrý vkus.

Jednou z ich obetí sa totiž stal aj profesionálny cyklista, ktorému z kufra auta potiahli špeciálny horský bicykel v hodnote 8 tisíc eur. Podľa jeho právnika sa tak kvôli slovenským dlhoprstým nemohol zúčastniť majstrovstiev sveta, na ktoré sa dlho pripravoval. Jediného Slováka, ktorý sa nechal chytiť, odsúdili na 4 roky, ostatní si zatiaľ užívajú slobodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu