Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hladnému opilcovi naložili málo jedla: Dostal amok a chcel vyzabíjať rodinu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: aaronshelley.com)

PŘÍBRAM – Alkohol je metla ľudstva! Nedávno sa o tom na vlastnej koži presvedčila rodina z českého mesta Příbram, ktorá dlhé roky trpela teror zo strany otca – opilca. Jeho agresívne výstupy však prekročili všetky medze, keď sa členom rodiny začal vyhrážať smrťou a ničiť nábytok len preto, že na večeru dostal menej jedla, ako si predstavoval!

Neovládateľný amok dostal ožran počas víkendovej večere. „Tanier s jedlom najprv hodil na zem, potom manželke vulgárne nadával a vyhrážal sa, že celú rodinu pozabíja a dom vyhodí do vzduchu,“ opísala hovorkyňa příbramskej polície Monika Schnidlová. A to všetko len preto, že jedla, ktoré bolo pripravené na stole, bola podľa neho málo.

Podgurážený muž však neostal len pri slovách a do ruky vzal stoličku, s ktorou začal trieskať o stôl. Po tom dokonca siahol aj po kuchynskom noži a chcel ním zaútočiť na rodinu. Tí mu v tom našťastie zabránili a na opilca radšej zavolali políciu.

Keďže česká rodina mala agresívne správanie ožrana na dennom poriadku a jeho násilie sa stále stupňovalo, polícia nemala inú možnosť, ako ho „vyhodiť“ z domu. Nie však na dlho. Zo spoločnej domácnosti ho vykázala na 10 dní, po ktorých sa môže vrátiť späť. Prípad naďalej prešetrujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu