Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Košickí tyrani dostali príučku: Roky basy a snowboardom po hlave!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: http://di-ve.com)

KOŠICE - Na každého raz príde, praví jedno staré príslovie. V Košickom kraji sa krok po kroku aj napĺňa, len počas víkendu sa tu totiž polícii podarilo zadržať až troch tyranských agresorov, ktorí svojím polovičkám a rodinám strpčovali život. Za vyhrážky bitkou či smrťou im teraz hrozia dlhé roky väzenia. Jedného z nich však potrestal aj jeho vlastný syn a to naozaj originálnym spôsobom.

Mladý tyran z Janíka chcel 10 eur

Počas piatkovej noci bolo v jednom z rodinných domov v Helcmanovciach naozaj rušno. Mladý muž (26) z obce Janík sa tam svojej o 14 rokov staršej družke vyhrážal zabitím. "Kričal, že keď mu nedá 10 eur, tak ju nožom podreže a pritom vulgárne jej nadával," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová. Mladík sa dokonca začal vyhrážať aj jej deťom a tak na tyrana neváhala zavolať mužov zákona. Tí ho už obvinili z nebezpečného vyhrážania, za ktoré mu hrozí až 3-ročný trest.

Tyranského otca z Družstevnej pri Hornáde spacifikoval snowboardom

V sobotu "hrnce lietali" v Družstevnej pri Hornáde. Otec (46) posilnený alkoholom sa vyhrážal 16-ročnému synovi smrťou. S nožom v ruke vošiel do jeho izby a vyhrážky ešte niekoľkokrát zopakoval. Syn v strachu o život radšej zakročil a tyranského otca spacifikoval. "Syn neváhal a z obavy o svoj život a zdravie udrel otca do hlavy snowboardovou doskou, vzal mu nôž a ušiel z izby," dodala Mesárová. Kysackí policajti ho následne obvinili z nebezpečného vyhrážania a usadili do policajnej cely. Podobne ako kolegovi z Janíka, hrozí mužovi 3-ročné väzenie.

Čeľovčan hrozil družke s pílou v ruke

V nedeľu dopoludnia sa vyhrážalo aj v Čeľovciach, kde sa muž (52) na mladšiu družku (33) zaháňal pílou a hrozil, že jej podreže krk. Bezbranná žena dostala strach a zalarmovala políciu. Trebišovskí muži zákona agresora zadržali a odprevadili do policajnej cely. Čelí obvineniu z nebezpečného vyhrážania a za mrežami si môže posedieť až tri roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu