Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vodková párty na záchodoch: Žiačka (13) cez prestávku stiahla takmer liter!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA – Pod obraz boží! V takom stave záchranári odnášali zo školských záchodov jednej pražskej školy len 13-ročné dievča, ktoré sa počas prestávky prepilo až do nemocnice. Ôsmačka mala obrovské šťastie, že skončila len s otravou, podľa spolužiakov totiž „hrdinka“ stiahla takmer celú litrovú fľašu vodky! Informoval o tom denník Blesk.

Na základnej škole v českých Dolných Chabroch bolo v utorok rušno. Na dievčenských záchodoch sa konal divoký žúr, na ktorom alkohol tiekol prúdom. Len 13-ročné dievča sa zrejme chcelo predviesť pred rovesníčkami  a „hrdinsky“ do seba nalialo takmer liter vodky. Niet divu, že po poriadnej dávke, ktorá skolí aj chlapa, nevedela, ktorá bije.

Zábavu v plnom prúde tak prerušili sirény sanitky, ktorá na mol spité dievča odviezla do nemocnice. „Dozvedeli sme sa, že jedno dievča z osmičky sa cez prestávku na záchode opilo tak, že ju musela odviezť záchranka,“ prezradili žiaci pražskej základnej školy.

Žiačka otrávená alkoholom skončila v Nemocnici Na Bulovce, kde jej lekári namerali až 1,7 promile. Vytriezvieť sa jej podarilo až na druhý deň v stredu, kedy ju prepustili domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu