Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Koniec tajnostiam: Novú Škodu Octavia odhalili až v Čile!

Koniec tajnostiam: Novú Škodu Octavia odhalili až v Čile Zobraziť galériu (4)
Koniec tajnostiam: Novú Škodu Octavia odhalili až v Čile

BRATISLAVA - Škoda bola vždy známa ako značka, ktorá robí s odhaľovaním „drahoty“. V poslednom čase však zvolila odlišný prístup. Pri prezentovaní nového auta, ktoré sa ešte oficiálne nepredstavilo, posiela do sveta rôzne fotky a videá. Oficiálne promo automobilky so slovenským šéfdizajnérom Jozefom Kabáňom, na ktorom je hlinený model novej Octavie, sa objavilo iba pred pár dňami.

Ale okrem oficiálnych zdrojov je na svete aj neplánované odhalenie novinky. Prísne strážené tajomstvo sa podarilo odkryť priaznivcovi značky až v Santiagu de Chile. Až do Južnej Ameriky sa automobilka vybrala nafotiť a nakrútiť oficiálne zábery očakávanej novinky. Tak ďaleko preto, aby novinku nikto nespoznal. Ale stalo sa... Fanúšik Škody, Roberto využil príležitosť a urobil fotky reálneho, nemaskovaného auta. Navyše aj kombi verzie. Čo znamená, že sa obe karosárske varianty predstavia buď spoločne, alebo iba s minimálnym odstupom.

 P.S. Nevieme sa zbaviť dojmu, že si tento postup značka želala. Pravdepodobne uniknuté fotografie urýchlia oficiálne predstavenie novej Octavie, ktoré by vraj malo byť najneskôr do konca tohto mesiaca. Možno sa automobilka snaží vytvoriť mediálny záujem o novú Škodu. Podľa preniknutých informácií chce tento svoj strategický model dostať medzi desať najpredávanejších automobilov na svete. Akokoľvek to je, najväčšie tabu – vzhľad vozidla - sa už podarilo objaviť. Teraz treba počkať na oficiálne predstavenie a technické údaje.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu