Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otrasný prípad: Školáčka (14) po pôrode svojho synčeka zaškrtila!

Cassidy Goodisonová
Cassidy Goodisonová (Zdroj: wtsp.com)

FLORIDA - Cassidy Goodisonová z Floridy sa zodpovedá z vraždy svojho novonarodeného syna, ktorého tajne po porodila doma v kúpeľni. Aby svoj čin utajila, dieťa zaškrtila a jeho telo uložila do krabice od topánok. Lekári zistili, že si neodborným zásahom do vlastného tela pretrhla na piatich miestach stenu pošvy.

"Objala som mu krk rukami a držala ho tak dlho, kým som si nebola istá, že už nedýcha," uviedla dievčina pri rekonštrukcii vraždy svojho syna. Telo s krabicou od topánok hodila do koša so špinavou bielizňou a viacej sa ním nezaoberala. Po troch dňoch ho objavila jej matka.

Štrnásťročná žiačka svoje tehotenstvo pred rodičmi tajila a maskovala ho vrecovitým oblečením, ale matka mala aj tak podozrenie, preto donútila dcéru urobiť si tehotenský test. Ten ale vraj dvakrát vyšiel negatívne.

Vraždu podľa pitvy úplne zdravého chlapca Cassidy vysvetlila tým, že sa bála zmeny vzťahu s rodičmi. Dievča budú súdiť za vraždu prvého stupňa a hrozí mu rovnaká sadzba ako dospelému. "S niečím takým som sa za celých 18 rokov svojej kariéry nestretla," uviedla sudkyňa Donna Woodová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu