Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zvrhlé sestry (19, 20) nútili k sexu mladíka a chválili sa fotkami!

Whitney (vľavo) a Yasmine sa smiali na utrpení muža.
Whitney (vľavo) a Yasmine sa smiali na utrpení muža. (Zdroj: polícia)

BIRMINGHAM - Dvojica krutých britských sestier skončila vo väzení po tom, čo podrobila mladého muža ponižujúcemu sexuálnemu násiliu a fotky z ich počinu poslala svojim kamarátom cez telefón.

Yasmine (19) a Whitney (20) Noticeové vylákali vo februári nič netušiaceho mladíka (22), ktorého spoznali na sociálnych sieťach, do svojho bytu, kde sa mu vyhrážali atrapou zbrane, donútili ho, aby sa vyzliekol a domáhali sa sexuálneho aktu.

Na druhý deň bola polícia upozornená na zvrhlú fotografiu, prostredníctvom ktorej sa odborníci dopátrali až k Yasmininmu telefónu, z ktorého bola odoslaná.

Na súde v Birminghame odznelo, že sestry muža sexuálne ponížili čisto pre ich vlastné kruté pobavenie. Yasmine dostala sedem rokov a dva mesiace za mrežami, zatiaľ čo Whitney má pobudnúť vo väzení päť rokov a štyri mesiace.

Podľa detektívky Emmy Fennonovej sa našlo aj video, na ktorom vidno, ako sa mladík krčí v strachu o svoj život, zatiaľ čo dievčatá sa v pozadí smejú. Polícia predpokladá, že k podobnému činu nedošlo prvýkrát a ďalšie snímky naznačujú, že obetí by mohlo byť viac. Preto ľudí vyzýva, aby sa nebáli zneužívanie nahlásiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu