Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dozvuky Halloweenu: Opitá zombie žena zaspala na semafóre

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BIRMINGHAM - Policajnú hliadku v americkom štáte Alabama prekvapilo, keď sa z domnelej mŕtvej šoférky, zastrelenej za volantom auta, vykľula živá a zdravá účastníčka Halloweenskeho večierku v krvavom kostýme tehotnej zombie ženy.

Ako uviedol internetový server huffingtonpost.com, políciu v meste Birmingham vo štvrtok privolali kvôli predpokladanej streľbe. Cestnú križovatku totiž blokovalo auto, v ktorom nehybne sedela zakrvavená mladá žena. Strážcovia zákona však zistili, že ide len o kostým a žena sa nehýbe preto, lebo opitá zaspala za volantom.
      
"Nevieme ako dlho sa nachádzala na križovatke. Vieme však, že vzhľadom na lokalitu nemohlo ísť o dlhý čas, lebo je to rušná križovatka. Dopravná zápcha by vznikla pomerne rýchlo," policajný dôstojník Johnny Williams povedal pre televíziu NBC. "Nie sme si úplne istí, čo jej kostým mal znamenať."
      

Žena mala tvár natretú mŕtvolne bledou farbou, umelé brucho a šaty umazané umelou krvou. "Myslela si, že policajti ju zastavili v jazde. V skutočnosti ju však zobudili na križovatke, keďže zaspala pred semaforom," povedal Williams. Tehotnej zombie žene po zobudení nasadili putá, obvinili ju z jazdy pod vplyvom alkoholu a eskortovali do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu