Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Klausova pravá ruka opäť šokuje: Václav Havel bol satanista!

Petr Hájek označil Havla za satanistu
Petr Hájek označil Havla za satanistu (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

PRAHA - Petr Hájek, vicekancelár českého prezidenta Václava Klausa, dokázal svojimi výrokmi šokovať verejnosť už viackrát, ale tento raz sa mu podarilo úplne terno. Vo svojej knihe označil Václava Havla za satanistu.

Podľa Hájka za vznikom svetovej totalitnej vlády stojí Satan a jeho sluha v ľudskej podobe - Antikrist, ktorým sa mohol stať aj bývalý prezident Václav Havel. Havel slúžil v satanových službách a bol nástrojom lži a nenávisti, píše Hájek vo svojej novej knihe Smrť v zamate.

"Václav Havel - či vedome alebo mimovoľne, ale v každom prípade aktívne - bol nástrojom síl lži a nenávisti. Vo svojej misii bol úspešný. A napriek tomu prehral. Václav Klaus - či vedome alebo mimovoľne, ale v každom prípade aktívne - bol nástroj pravdy a lásky. Vo svojej misii bol neúspešný. A napriek tomu zvíťazil," píše podľa serveru Parlamentné listy Klausov vicekancelár.

"Václav Klaus onedlho opustí prezidentský úrad. Väčšina toho, o čo sa usiloval, je v troskách: miesto demokracie mediokracia, miesto pravice jej europeistická karikatúra," uvádza Hájek.

"Václav Havel bol teoretický moralista, ktorý vo svojom osobnom živote ani v bojoch s politickými konkurentmi si rozhodne nepotrpel na morálne škrupule, súčasne tiež apoštol slobody a demokracie, ktorého politická koncepcia pritom otvorene mierila k fašistickému korporativistickému štátu tzv. občianskej spoločnosti," píše ďalej Hájek vo svojej kontroverznej knihe. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu