Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opitá kráska (†22) sa zabila na aute: Predtým pila ako dúha!

Cassandra Gittens-Bishopová
Cassandra Gittens-Bishopová (Zdroj: INS news)

HITCHIN - Mladá Cassandra Gittens-Bishopová je ďalšou z mnoha obetí, ktoré doplatili na to, že sadli za volant pod vplyvom alkoholu. Nedávno ju našli mŕtvu v poli po tom, ako havarovala v anglickom grófstve Hertfordshire.

Matku jedného syna priviedla do hrobu vlastná nezodpovednosť. Krátko pred tragickou nehodou totiž vypila toľko alkoholu, že je vôbec zázrak, že sa dokázala postaviť na nohy a odšoférovať niekoľko kilometrov.

Dvadsaťdvaročná Cassandra sa v osudný večer stretla s mužom, s ktorým sa zoznámila na internete. Na rande toho popila viac než dosť; konkrétne fľašu vína, dva štamprlíky jagerbomb (pohárik jagermeisteru ponorený v pohári piva, pozn. red.), dvojitú vodku s kolou a pohár šampanského.

Keď Tom Westley videl, v akom stave je jeho spoločníčka, rozhodol sa ju odviezť domov. Po tom, ako odišiel, začala atraktívna brunetka z nepochopiteľného dôvodu strašne kričať a hádzať veci po dome. Vystrašení susedia preto privolali políciu, ktorá hysterickú ženu upokojila. O chvíľu sa ale na miesto museli vrátiť, pretože dostali hlásenie, že Bishopová, hoci bola na mol, nasadla do auta a odišla preč.

Aj napriek usilovnému pátraniu ju našli až po šiestich hodinách, a to vďaka cyklistovi, ktorý objavil jej nebohé telo ležať neďaleko cesty. Cassy stratila kontrolu nad vozidlom, vyletela zo zákruty a trikrát sa prevrátila. Privolaní zdravotníci už mohli len konštatovať smrť.

Krvné testy u zosnulej odhalili niekoľkonásobne väčšie množstvo alkoholu, ako je povolené, a okrem toho aj kokaín. "Bola to nešťastná náhoda, ku ktorej vôbec nemuselo dôjsť. Snáď slúži aspoň ako ponaučenie pre ostatných, že alkohol za volant naozaj nepatrí," uzavrel prípad zástupca koronera Graham Danbury.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu