Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kanadská mamička donútila neposlušné deti k domácim prácam: Stávkovala!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

CALGARY - Pyramídy špinavých tanierov aj špinavú bielizeň na podlahe sa rozhodla ignorovať jedna Kanaďanka, aby konečne donútila k prácam v domácnosti svoje neporiadne deti. Ako štrajkujúca matka dosiahla svoje po šiestich dňoch a so svojím víťazným ťažením sa zverovala na internete, píše dnes agentúra AP. Jej príbeh vytlačili denníky od New Yorku po Londýn. A jej blog sa dočkal komentárov od ďalších podobne postihnutých matiek až z Francúzska či z Fínska.

Jessica Stilwellová upozornila, že štrajk v jej rodine fungoval, a preto povzbudzuje aj ďalšie preťažené matky, aby sa do takejto akcie pustili.

V blogu s názvom Šialená pracujúca matka: Denník matky na pokraji nervového výbuchu! sociálna pracovníčka (37) podrobne opisovala svoj boj s tromi dcérami vo veku dvanásť (dvojičky) a desať rokov o udržiavanie poriadku. Do štrajku vstúpila 1. októbra a zapojila do ňho aj svojho manžela.

Rodičia umývali taniere a príbory iba pre seba, ale tie, ktoré používali dievčatá, nechali špinavé. Z tanierov sa začala vytvárať typická pyramída, na ktorej sa potom začala objavovať pleseň a mračná mušiek. Keď dievčatá neumyli svoje krabičky na desiatu, začali im ju rodičia dávať do jediného možného ďalšieho obalu - vreciek na psie hovienka.

Stilwellová vraj ale musela bojovať aj sama so sebou, aby sa nepustila do upratovania. Venovala sa namiesto toho manikúre, popíjaniu červeného vína a písaniu blogu. "Olivia (jedna z dcér) mi stále hovorí, že kuchyňa je nechutná. Len dnes mi to povedala 17-krát," znie jeden zo zápiskov.

Najmladšia dcéra vydržala len štyri dni. Prekážalo jej, že by si mala desiatu nosiť v psom vrecku a raňajkovať z papierových tanierov či piť z pivných pohárikov. Medzi vzlykmi prosila matku, aby jej pomohla s upratovaním. Štrajkujúca žena ale vydržala - trvalo ďalšie dva dni, než všetky tri dievčatá pripustili, že neporiadok je ich dielom a ospravedlnili sa. Celá rodina potom upratovaním domu strávila dva dni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu