Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Matka prilepila dcérke (2) ruky k múru: Pôjde sedieť na 99 rokov!

Elizabeth Escalonová
Elizabeth Escalonová (Zdroj: SITA)

DALLAS - Sudca v americkom meste Dallas v piatok odsúdil na 99 rokov väzenia ženu, ktorá bila svoju dvojročnú dcéru a prilepila jej ruky k múru. Elizabeth Escalonová najprv nezareagovala na rozsudok, vynesený po päťdňovom pojednávaní.

Sudca Larry Mitchell odôvodnil svoje rozhodnutie tým, že to bol nevyhnutný trest za brutálny a šokujúci útok. Prokuratúra za začiatku ponúkala dohodu na 45 rokov väzenia.
      
Dallaská polícia uviedla, že mladá matka bola zúrivá z toho, že sa jej nedarilo naučiť malú Jocelyn chodiť na nočník. Súrodenci dievčatka povedali vyšetrovateľom, že ich matka ju opakovane kopala do žalúdka a udierala rozličnými predmetmi, až jej napokon prilepila ruky k múru.
      
Dievčatko upadlo po incidente zo 7. septembra 2011 do kómy, z ktorej sa prebralo až po dvoch dňoch. V nemocnici ležalo dieťa týždeň. Utrpelo krvácanie do mozgu, malo zlomené rebro, množstvo modrín a stôp po bití. Z rúk mu strhlo časť kože.
      
Jocelyn sa odvtedy zotavila, v súčasnosti sa o ňu stará mama, rovnako ako o ďalšie štyri deti svojej dcéry Elizabeth. Odsúdená 23-ročná žena môže o 30 rokov požiadať o podmienečné prepustenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu