Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kde boli rodičia? Chlapček (3) na pokraji smrti po páde z 5. poschodia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: c-p-p.co.uk)

TEPLICE – Chvíľka nepozornosti a môže dôjsť k tragédii! Na toto zrejme nemysleli rodičia len 3-ročného chlapčeka, ktorý už vo svojom útlom veku bojuje o život v ústeckej nemocnici. Tam malý škôlkar skončil po hrôzostrašnom páde z okna na piateho poschodia paneláku. V tomto prípade sa vynára iba jedna otázka – kde boli v čase nešťastia rodičia?

K tragédii takmer došlo na sídlisku v Bilíne, kde trojročný chlapec vypadol z piateho poschodia paneláku dnes krátko pred 7:00. Ťažko zranené dieťa zachraňoval vrtuľník, ktorý ho previezol do ústeckej nemocnice.  Kde boli v čase nešťastia rodičia, a ako presne k nemu došlo, vyšetruje polícia."Príčina a miera zavinenia konkrétnych osôb je predmetom ďalšieho vyšetrovania," uviedol teplický policajný hovorca Daniel Vítek.

Chlapca prijali na detskej traumatológii v Masarykovej nemocnici v Ústí nad Labem. "Je na jednotke intenzívnej starostlivosti v stabilizovanom stave," povedal hovorca spoločnosti Krajská zdravotná, ktorá nemocnicu spravuje, Jiří Vondra.

Vážne zranenia  po páde z menšej výšky si spôsobili nedávno aj ďalšie dieti v Ústeckom kraji. Tento rok v máji vypadlo päťročné dieťa z okna na prvom poschodí v Českej Kamenici na Děčínsku. Vážne sa zranil aj dvojročný chlapec zo Štětí na Litoměřicku, ktorý v júni 2011 vypadol z druhého poschodia. Policajti vtedy prípad vyšetrovali ako ťažké ublíženie na zdraví.

Našimi západnými susedmi však otriasol najmä prípad spred mesiaca, kedy sa len 1,5-ročné dieťa bez dozoru prechádzalo niekoľko minút po parapete okna na treťom poschodí. Hrozivú scénu zachytil neznámy svedok a video s balansujúcim dieťatkom uverejnil na internete. Takmer po pol hodine si batoľa všimla žena, ktorá ho okamžite vtiahla do bytu. Polícia vtedy vyšetrovala ako nezodpovednú ženu, tak aj autora videa, ktorý sa dráme celý čas prizeral.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu