Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prípad pre sociálku: Syna (6) dala strážiť bezdomvcom a išla nakupovať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PLZEŇ – Hrozná rodičovská nezodpovednosť! Len tak sa dá opísať konanie ľahkovážnej matky (35) z Plzne. Zatiaľ čo si šla nakúpiť do obchodu zásoby alkoholu, malého synčeka (6) „odložila“ medzi skupinku popíjajúcich bezdomovcov.

Z hlúčiku otrhaných bezdomovcov si matka na stráženie bezradného chlapčeka vybrala narkomanku, ktorú údajne poznala. Následne sa bez zbytočnej „záťaže“ vybrala do neďalekého obchodu dokúpiť zásoby krabicového vína. Keď sa po syna do "bezdomoveckého kútiku" vrátila, stále tam na ňu čakal, avšak aj s policajtmi.

„Jeho matka tvrdila, že syna nechala medzi neprispôsobivými občanmi iba nachvíľku a išla kúpiť víno. Strážiť ho mala jej údajná kamarátka bezdomovkyňa, o ktorej polícia vie, že užíva drogy,“ povedala pre český denník Blesk policajná hovorkyňa Jana Pužmanová. Narkomanka však tvrdí, že ženu pozná len z videnia. Medzi bezdmovcov vraj chodí pravidelne a vždy má so sebou malého synčeka.

Policajti hrozný prípad predali do rúk sociálnemu odboru magistrátu na ďalšie šetrenie. Chlapček sa však dovtedy zrejme naďalej bude s matkou túlať po uliciach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu