Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Drsné VIDEO z Ruska: Mafiánska poprava na ulici za bieleho dňa!

(Zdroj: lifenews.ru)

MOSKVA - Hlavné mesto Ruska sa minulý piatok opäť raz stalo dejiskom brutálneho prepadu a vraždy, ktorá sa odohrala na rušnej ulici za bieleho dňa. Dôvodom útoku bolo 12 miliónov ruských rubľov, čiže zhruba 300-tisíc eur.

Celú situáciu, pri ktorej maskovaní muži napadli posádku Audi A8, v ktorom sedeli dvaja mladí top manažéri, zachytila kamera.

Najprv strieborné Audi zablokovalo únikovú cestu zastavením v protismere. Následne z neho vybehli maskovaní muži, obkľúčili svoje obete a jeden z trojice útočníkov vystrelil zo zbrane. Ďalší začal mlátiť kladivom do čelného skla. Podľa polície zločinci išli na istotu a všetko mali do najmenších detailov naplánované.

Počas masakry na mieste zomrel Sergej Avakov (29), ktorý pracoval ako konzultant pre spoločnosť Rostelecom. Jeho kamarát Alexej Vlasov (30), finančný šéf spoločnosti NHS Neftegazsnab, skončil postrelený v nemocnici.

Polícia neďaleko od miesta činu našla kufrík bez peňazí, ktorý obsahoval iba počítač značky Apple. Po zločincoch kriminálka intenzívne pátra.

Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Mafiánsky prepad

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu