Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Dievča (20) si zasexovalo s tromi chlapcami a tvrdilo: Znásilnili ma!

Rosie za krivé obvinenie pyká
Rosie za krivé obvinenie pyká (Zdroj: The Sun)

CLIFTON - Britka Rosie Doddová (20), ktorá sa podgurážená stihla v jednu noc sexuálne zapliesť hneď s tromi mužmi vo veku 21, 23 a 25 rokov, si zvolila zvláštny spôsob ako svoj nerozvážny čin oľutovať. Všetkých obvinila zo znásilnenia.

Napriek tomu, že sa pohlavnému styku nijako nevzpierala, vymyslela si historku, že ju trojica 4. júna tohto roka sexuálne napadla. Nemenovaných mužov na základe jej sťažnosti zatkli pre podozrenie zo znásilnia a strávili takmer 50 hodín v policajnej väzbe, než ich prepustili na kauciu. Všetci tvrdili, že sa s nimi Doddová vyspala dobrovoľne.

Po vykonaní ďalšieho šetrenia začala mať polícia v Nottinghamshire podozrenie, že dievčina nehovorí pravdu a keď na ňu zatlačila, priznala sa ku klamstvu. Nad tým, že kvôli nej mohli nevinní skončiť za mrežami neprejavila žiadnu ľútosť.

Doddovú obvinili z marenia výkonu spravodlivosti a odsúdili na dva roky väzenia. Detektívka Gina Farrellová, ktorá viedla vyšetrovanie, uviedla, že vyškolení policajti takto márnili neužitočne svoj čas, ktorý mohli venovať niekomu, kto ich pomoc naozaj potreboval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu