Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Miesto lásky smrť: Za priateľkou liezol na siedme poschodie, padol a umrel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OLOMOUC – Zbytočná smrť! Mladíka (†23), ktorý neskonale miloval svoju priateľku nezastavili ani zavreté dvere internátu a rozhodol sa k nej dostať iným, no nešťastným spôsobom. Mladý zaľúbenec sa slepo vrhol na steny internátu v Olomouci a snažil sa vyšplhať až na siedme poschodie za svojou láskou. Riskantné rozhodnutie sa mu však stal osudným!

Tragicky skončila nočná akcia mladého muža, ktorý sa rozhodol zdolať sedem poschodí, aby aspoň nachvíľu mohol zazrieť svoju lásku. Múry budovy internátu v Olomouci začal zdolávať okolo polnoci. Priateľka, ktorá ho čakala na siedmom poschodí sa už však svojho milovaného nedočkala. „Mladý muž, ktorý sa snažil dostať za dievčaťom na 7. poschodie, spadol zo steny internátu,“ povedala policajná hovorkyňa Maria Štrbáková.

Nehybného mladíka, ktorý sa zrútil zo 7. poschodia, sa najprv snažili na mieste oživovať študenti, v čom neskôr pokračovali privolaní záchranári, avšak neúspešne. „Nebola tam šanca, ten človek bol už mŕtvym v čase príjazdu našej posádky,“ povedal Jan Weinberg zo záchrannej služby. Škola sa k nešťastnému prípadu vyjadrovať nemohla, pretože na školách sa momentálne konajú maturity. Je teda možné, že mladík chcel svoju priateľku podporiť pred dôležitou skúškou života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu