Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Smrť v double deckeri: Daniel (†16) vystrčil hlavu von a udrel sa o nadjazd!

Daniel si narazil hlavu o diaľničný podjazd Zobraziť galériu (4)
Daniel si narazil hlavu o diaľničný podjazd (Zdroj: elitedaily.com)

NEW YORK - Americký tínedžer prišiel o život v poschodovom autobuse, keď aj napriek varovaniu otvoril núdzový východ a udrel sa o spodnú stranu diaľničného nadjazdu. Spoločne s ďalšími 64 mladými ľuďmi išiel z New Yorku na párty do Garfieldu v americkom štáte New Jersey.

Mládež podľa medializovaných správ v double deckeri tancovala a bolo im horúco. "Hovoril som im niekoľkokrát, aby ten poklop od núdzového východu neotvárali, ale decká ma neposlúchli," povedal bezpečnostný pracovník Alex Franco.

Štyridsaťjedenročný muž ďalej uviedol, že išiel dolu povedať vodičovi, že je v aute príliš horúco. "Bol som dole tak dve až päť minút." Potom počul výkriky tínedžerov a zbadal šestnásťročného Daniela Fernandeza na podlahe autobusu. "Všade bolo plno krvi," dodal Franco.

Chlapca okamžite previezli do nemocnice, tam ale lekári bohužiaľ konštatovali jeho smrť. Stovky mladých ľudí teraz na sociálnych sieťach vyjadrujú nad jeho skonom zármutok.

"Niekedy si deti neuvedomujú vlastnú smrteľnosť. Bol to milý a tichý chlapec so ​​sladkým úsmevom. Mal veľa kamarátov a bol obľúbený medzi dievčatami," povedala trasúcim sa hlasom učiteľka Jane Lynchová.

Firma Designer Limousines, ktorá double decker prevádzkuje, vyjadrila rodine zosnulého svoju najhlbšiu účasť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu