Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Peklo na zemi: Dievčatko (11) brutálne opakovane znásnilňovalo 20 mužov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

TEXAS - Súd v Clevelande v Texase rieši hororový prípad, kedy skupina 20 mužov takmer štyri mesiace znásilňovala iba 11-ročné dievča. Prvýkrát ho jeden z obžalovaných, Eric McGowen (20), zatiahol do svojej "detskej izby", kde ho spolu s ďalšími ôsmimi mužmi opakovane znásilnil. Odvtedy nebolo zverstvám konca-kraja.

Svoje odporné zvrhlosti si muži vo veku od 16 do 28 rokov natáčali na mobily. Keď na súde pustili záznam, na ktorom jedenásťročnú dievčinu znásilňujú zároveň análne a pivnou fľašou, väčšina poroty to nevydržala a odvrátila sa.

Sudca Joe Warren sa obete opýtal, či sa na nej muži striedali jeden za druhým, odpovedala len "áno, pane". Jej výsluch trval približne hodinu a pol a ona odpovedala len s námahou a veľmi stručne. Na otázku, či ju pri ďalšom zaznamenanom útoku znásilnilo okolo dvadsať mužov po sebe, odpovedala len "asi toľko".

"To, čo sa tejto dievčine počas inkriminovaných mesiacov dialo, je horšie ako besnenie zdivočených beštií," uviedol šokovaný sudca Warren a pre všetkých obžalovaných žiada najvyššie možné tresty. Zatiaľ odsúdili len maloletých, a to na sedem rokov, vzhľadom na ich vek s podmienečným odkladom. Všetci dospelí muži sú obžalovaní buď zo znásilnenia alebo zo sexuálneho týrania dieťaťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu