Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ruský vicepremiér sa obhajuje, údajne vôbec nenarážal na Madonnu!

Dmitrij Rogozin
Dmitrij Rogozin (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Ruský vicepremiér v piatok povedal, že neurazil americkú speváčku Madonnu na sieti Twitter pred jej koncertom v Petrohrade, na ktorom obhajovala práva homosexuálov.

Právnik Dmitrij Rogozin pri charakteristike Madonny použil v stredu na Twitteri skratku b., čo sa dá interpretovať ako hanlivé slovo "bljaď", ktoré v ruštine znamená prostitútka. "Každá bývalá b. chce kázať o morálke, keď začína starnúť. Najmä počas turné a koncertov v zahraničí," napísal na internetovej sociálnej sieti bývalý veľvyslanec v NATO Rogozin. "Alebo si zlož svoj kríž, alebo si obleč svoje nohavičky," dodal. Potom, ako média zverejnili jeho vyjadrenia, napísal Rogozin vo štvrtok na Facebooku, že on nemienil urážať, a že skratka b. môže znamenať veľa vecí ako bohyňa či tanečnica (balerina). Zároveň povedal, že vo svojej poznámke Madonnu vôbec nespomenul a spojili si to s ňou len médiá.

Madonna už v utorok podráždila ruské úrady, keď vyzvala na prepustenie troch členiek pankovej skupiny Pussy Riot, ktoré v pravoslávnom chráme zaspievali "modlitbu" za odstránenie Vladimíra Putina, za čo im hrozí najmenej trojročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu