Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Peklo nekončí? Muž sa označil za skutočného Jokera, vraždiť chcel z pomsty!

Nebyť promptnej reakcie polície, nešťastie v Denveri sa mohlo zopakovať
Nebyť promptnej reakcie polície, nešťastie v Denveri sa mohlo zopakovať (Zdroj: SITA)

CROFTON - Úrady v americkom štáte Maryland dnes oznámili, že zabránili ďalšiemu masakru podobnému minulotýždňovej streľbe v kine na predmestí Denveru.

V súvislosti s novou hrozbou zadržali muža, v ktorého dome v meste Crofton objavili v noci nadnes tisíce nábojov, 25 strelných zbraní, poloautomatické pušky a pištole. Muž mal v úmysle zastreliť svojho šéfa a zrejme aj ďalších kolegov z pomsty za to, že mal byť prepustený zo zamestnania.

 "Nabijem svoje pištole a vyhodím všetkých do vzduchu," vyhrážal sa Neil Prescott v telefonickom rozhovore so svojim spolupracovníkom. Podľa vyšetrovateľov bol odhodlaný svoju hrozbu aj uskutočniť. V čase policajného zásahu mal na sebe tričko s nápisom "Zbrane nezabíjajú ľudí. Ja áno."

Prescott sa v jednej zo svojich vyhrážok sám označil za "skutočného Jokera", úhlavného nepriateľa Batmana, čím zrejme narážal na udalosti z coloradskeho kina, kde 24-ročný James Holmes zastrelil 12 ľudí a ďalších 58 zranil. Polícia sa domnieva, že zatknutím Prescotta zabránila podobnému hromadnému krviprelievaniu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu