Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Majiteľka reštaurácie: Obamovi naservírovala raňajky a zomrela!

Josephine
Josephine "Ann" Harris (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Majiteľka reštaurácie v americkom Ohiu, kde sa prezident Barack Obama zastavil v piatok na raňajky, bola z osobného stretnutia s ním taká nadšená, že zopár hodín nato dostala srdcový záchvat a zomrela. Oznámili to tamojšie noviny Akron Beacon Journal v online vydaní.

Prezident sa v Akrone zastavil ráno v rámci svojej dvojdňovej predvolebnej kampane v Ohiu a Pennsylvánii, ktorú absolvoval s autobusom. V reštaurácii U Anny mu jej majiteľka, 70-ročná Anne Harrisová doniesla vajce na slanine, celozrnný toast a ovsennú kašu a Obama sa s ňou rozprával a spoločne s jej rodinou sa nechal vyfotografovať.

Noviny citovali sestru zosnulej, ktorá povedala, že Anne Harrisová "milovala Obamu" a bola z jeho návštevy "nadšená". Uviedli, že ženu previezla záchranka do nemocnice, pretože sa necítila dobre. Tam ju vyhlásili za mŕtvu asi tri hodiny po jej stretnutí s Obamom.

Hovorca Bieleho domu Jay Carney povedal, že prezident už telefonoval dcére Ann Harrisovej, Wilme Parsonsovej, aby jej vyjadril svoju sústrasť po neočakávanom úmrtí jej matky. "V myšlienkach a modlitbách je s ich rodinou," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu