Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Milovala týranie vlastnej dcéry: Rozmačkám ti ten sk****ný ksicht!

Parková sa vyžívala v týraní svojej dcéry Zobraziť galériu (3)
Parková sa vyžívala v týraní svojej dcéry (Zdroj: Facebook)

WEST HAVEN - Inak ako totálna zvrátenosť sa nedá popísať to, čo mladá Američanka robila dievčatku, o ktoré sa starala. Zverstvá navyše popisovala v sms správach, ktorú potom poslala jej otcovi. Ten dvadsaťročnú matku udal na polícii.

Kellie Parkovú z Connecticute polícia zatkla 20. júna a obvinila z týrania zverenej osoby. Podnet dostala od otca jej desaťmesačnej dcéry po tom, čo mu poslala videá, na ktorých dievčatku ubližovala rôznym spôsobom. K tomu pripojila aj 55 správ, v ktorých okrem iného stálo: "Rozmačkám jej ten sku***ný ksicht" či "rozmlátim jej tvár" a "milujem ju mučiť".

Na jednom zo záberov vidno, ako žena na dievčatko reve, aby "žralo z podlahy, pretože o je to, čo odo mňa chce tvoj otec" a hádže po dieťati jedlo. Potom ho strčí do postieľky, s ktorou trasie tak dlho, kým z nej nevypadne.

Na ďalšom videu do desaťmesačného dievčatka kopne tak silno, že spadne a hovorí jej: "Nedochádza ti to? Tvoj otec sa nestará, tak ja sa tiež nestarám".

Parkovej, ktorá má ešte ďalšieho potomka vo veku dvoch rokov, okamžite deti odobrali. Momentálne sa o ne stará jej matka, ktorá tvrdí, že dcéra je duševne chorá. Súdne pojednávanie je stanovené na 11. júla, napísal portál tn.cz.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu