Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dcéru (10) roky mučila v skrini: Pokrytá modrinami vážila len 15 kg!

Jacole Princeová
Jacole Princeová (Zdroj: kshb.com)

KANSAS CITY - Na svete je len desať rokov, ale utrpenia už zažilo viac než mnohí za celý život. Dievčatko z amerického Kansas City našla polícia pred pár dňami zatvorené v skrini páchnucej močom a výkalmi. Vážilo len úbohých pätnásť kíl a telo malo pokryté modrinami.

O existencii zanedbaného dieťaťa nikto nevedel. Jeho matka Jacole Princeová ho dlhé roky vystavovala týraniu. Nechávalo ho zamknuté v tmavej kobke, kde muselo vykonávať potrebu, nedávala mu jesť a sústavne ho bila. Okrem dievčaťa má ešte dve mladšie dcéry, s ktorými ale zaobchádzala úplne normálne.

Keď do bytu na základe upozornenia anonymného telefonátu vtrhla polícia, našla dievčinu v zúboženom stave. Vážila o tretinu menej ako jej vrstovníci a oblečené mala len špinavé tričko pre štvorročné dieťa. Vyšetrovateľom povedala, že matka ju "zatvárala stále a búchala ju do chrbta".

Matka na otázku policajtov, prečo dcéru nepúšťala z bytu, uviedla, že "vedela, že je dievča podvyživené a ju by to mohlo dostať do problémov". Všetky tri deti boli Princeovej odobraté a týrané dievčatko je momentálne hospitalizované v nemocnici. Krkavčiu matku obvinili z týrania dieťaťa, uviedol portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu