Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Lupič vystrašil aj pobavil: Ukradnuté peniaze postrácal pri úteku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BRNO – Dráma sa zmenila na komédiu! Zrejme zlodej-začiatočník, ktorý už šesť dní uniká polícii, vystrašil pracovníčku sporiteľne v Brne. Vymámil od nej balíčky peňazí, ktoré si nemotorne zobral do náručia a na úteku mu postupne z rúk povypadávali! O kurióznom prepade informovala TV Nova.

Maskovaný muž približne v stredných rokoch pristúpil k prepážke a vystrašenej pracovníčke podal list. Na ňom stálo, že je ozbrojený granátom a žiada peniaze. Žena mu v strachu o život vydala niekoľko balíčkov bankoviek a on si ich vzal do náručia. Pri úteku mu samozrejme peniaze začali vypadávať z rúk a väčšinu postrácal.

Muž sa po trápnej situácii pred bankou už zrejme nechcel zdržovať, peniaze nechal ležať na zemi, a dal sa na útek na bicykli. Okrem toho, že  prišiel o takmer celý svoj lup, z rúk mu vypadala aj atrapa granátu, ktorý chcel pravdepodobne v krajnom prípade použiť pri prepade.

Podľa odhadov si mal po trapase pred bankou lupič odniesť asi 30 tisíc českých korún (približne 1160 eur). „Pracovníci sporiteľne si hneď pozbierali peniaze a zistili, že muž odniesol necelých 30 tisíc korún,“ informovala policajná hovorkyňa Andrea Straková. Nie je však isté, či náhodou nešikovný zlodej nakoniec nepostrácal aj to, čo mu ostalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu