Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žiarlivec strčil mŕtve telo manželky (†36) do kufra: Pomsta za rozvod?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MĚLNICKO/BRATISLAVA - Žiarlivosť vyústila do vraždy! Bezduché telo matky dvoch detí Moniky T. (†36) našli v kufri auta pri českom Mělnicku. Z vraždy už obvinili jej manžela Honzu, ktorý bol podľa výpovedí známych agresívny a chorobne žiarlivý.

K desivému koncu speje vyšetrovanie vraždy realitnej maklérky Moniky T. Jej kamarátka tvrdí, že za chladnokrvnou vraždou by mohol byť rozvod, o ktorý nebohá požiadala. "Mohol chcieť prinútiť Moniku, aby rozvod stiahla. Rozvádzať sa nechcel, to viem určite," vypovedala presvedčivo.

Podľa slov susedov, ktorí pár poznali, bol Honza agresívny, žiarlivý a Moniku nikam nepúšťal. "Raz keď venčil (Honza) psa som ho požiadal, aby si ho dal na vodítko. On po mne vybehol, že nech držím hubu, lebo mi ju rozbije," potvrdil pre Blesk.cz jeho agresívnu povahu jeden zo susedov.

Telo Moniky, po ktorej ostali dvaja synovia mal údajný vrah ukryť do kufra Renaultu Laguna. Auto našli odparkované v pieskovni neďaleko Mlékojed. Voči žiarlivcovi Honzovi už bolo vznesené obvinenie za vraždu a dnes sa má rozhodnúť o jeho umiestnení do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu