Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Matka Jakuba (7), ktorý nútil v škôlke deti k orálu: Robili to všetci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HRADEC KRÁLOVÉ - So škandalóznym prípadom, ktorý sa tento týždeň prevalil v jednej z materských škôlok v českom Hradci Králové, sa nevie zmieriť matka iba sedemročného Jakuba. Ten mal totiž sexuálne obťažovať najmenej štyroch spolužiakov. Matka syna bráni a tvrdí, že všetko začal iný chlapec a robili to všetci.

Podľa rodičov boli deti sedemročným spolužiakom trápené dlhodobo. Jednu dievčinu mal na záchode škôlky chlapec ohmatávať, tri ďalšie deti potom donútiť k vzájomnému orálnemu sexu. Niektorí z rodičov tiež tvrdia, že sa im vyhrážal chlapcov otec.

Matka malého Jakuba ale s plačom uviedla, že je to nezmysel. Sexuálne útoky podľa nej síce prebehli, ale začal s nimi vraj niekto iný a nie jej syn. Reportérom televízie Nova povedala, že to na neho deti zviedli.

"Ukazovali si tam pindíky, ale že by náš chlapec niekoho nútil, to tvrdí jedna matka," povedala žena, ktorá sa rovnako bráni obvineniu, že by sa jej manžel vyhrážal ostatným rodičom "To je nezmysel. On je celý týždeň na montáži, tak ako by mohol," uviedla.

Rodičia detí prípad ohlásili na polícii, pretože riaditeľka škôlky zneužívania neriešila a naopak sa ho snažila ututlať. Rada mesta v utorok riaditeľku odvolala za závažné neplnenie právnych povinností vyplývajúcich z vykonávanej funkcie a polícia ju vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu