Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Útok drogového gangu: Obetiam zabalili hlavy do čierneho vreca!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MORELIA - Zviazané a zmrzačené telá siedmich mužov našli dnes odhodené popri ceste v mexickom prístavnom meste Lázaro Cárdenas v štáte Michoacán na juhozápade krajiny. Obete mali pri sebe odkaz podpísaný členmi známeho drogového gangu, informovali mexické úrady.

Úrad prokuratúry v štáte Michoacán informoval, že každá z obetí mala v zadnej časti šije strelnú ranu, pričom im páchatelia po usmrtení zabalili hlavy do čierneho plastového vreca. Polícia našla pri obetiach nápisy s výhražnými odkazmi skupiny Nová generácia, ktorá spolupracuje s najsilnejších mexickým drogovým kartelom Sinaloa.
      
K nájdeniu mŕtvol došlo iba dva dni po tom, ako sa v mestách štátu Mochoacán našlo deväť tiel s odkazmi od Novej generácie.
      
Úrady podľa agentúry AP informovali o tom, ako polícia vo štvrtok objavila päť zastrelených ľudí v iných mestách štátu Mochoacán. Zatiaľ nevedno, kto by mohol byť za skutky zodpovedný.
      
V štáte Tamaulipas na sever Mexika sa obyvatelia dnes zhrozili, keď na ulici videli pohodené telá štyroch mužov a jednej ženy.
      
Drogové kartely v Mexiku zvádzajú boj o vplyv nad lukratívnymi prepravnými cestami narkotík na územie USA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu