Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prostitútka začala súkromnú vojnu s policajtmi: Potiera im autá výkalmi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ČESKÝ TĚŠÍN - Na poriadny konflikt sa zmenili roztržky policajtov a kňažiek lásky v Českom Tešíne. Teda najmä jednej z nich, Jiřiny. Prostitútka obviňuje policajtov, že ju bijú, tí sa však bránia, že robí škody na majetku, keďže im rozotiera po autách exkrementy.

Jiřina má podľa polície poriadne za ušami. "Žena ničí obecný aj súkromný majetok. Má na svedomí desiatky priestupkov, niekoľko trestných činov. Z pokút si nič nerobí. Teraz sa vyhráža, že ublíži našim rodinám," uviedol pre iDnes jeden z policajtov, ktorí s ňou prichádzajú do kontaktu. Konflikt sa vlečie už asi dva roky, od doby, keď Jiřinu hliadka prvýkrát pristihla so zákazníkom v chúlostivej pozícii.

Ľahká žena tvrdí, že je obeťou policajného násilia. Podľa nej ju muži zákona niekoľkokrát zmlatili, z toho raz dokonca pred ich stanicou. Strieľali po nej údajne aj z airsoftových zbraní. "Musel vyskočiť z krovia, pretože ma zozadu chytil za vlasy. A ten druhý po mne strieľal," povedala pred časom prostitútka v televíznej reportáži a ukazovala zranenú nohu.

Problémom však je, že za údajné skutky sa policajtom mstí tak, že im potiera autá exkrementami. Už ju pri tom trikrát chytili. Na oboch stranách už padli trestné oznámenia, takže situáciu asi vyrieši až súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu