Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bypass burger takmer zabil zákazníka, zo 6000 kalórií dostal infarkt!

Muža odvážajú do nemocnice Zobraziť galériu (2)
Muža odvážajú do nemocnice

LAS VEGAS - Americký reťazec rýchleho občerstvenia Heart Attack Grill (Infarkt gril) dal o sebe opäť vedieť. Hamburger z podniku, ktorý je synonymom tej najnezdravšej stravy, totiž skoro jedného z hostí usmrtil. Pri pokuse o zdolanie pokrmu zvaného Triple Bypass Burger (Trojitý bypass burger) utrpel štyridsiatnik infarkt.

Spomínaná pochúťka má neskutočných šesťtisíc kalórií a samotná reštaurácia ho nazýva hamburgerom, kvôli ktorému "stojí za to zomrieť". Nemenovaný muž, ktorý sa pokúsil o jeho zdolanie v Las Vegas, bol zhruba v polovici diabolského jedla, keď na hrudníku cítil obrovskú bolesť. Na miesto bola okamžite privolaná záchranná služba, ktorá ho previezla do nemocnice.

Heart Attack Gril sa už v minulosti stal terčom kritiky za nezodpovednú propagáciu nezdravého stravovania. Majiteľ podniku Jon Basso poprel, že by bol celý incident len skrytou propagáciou podniku.

"Ten džentlmen takmer nedokázal rozprávať. Potil sa a evidentne trpel. Cítil som sa za neho hrozne, pretože si ho niektorí turisti fotili, ako by to bol nejaký kaskadérsky výkon. Aj s naším trochu morbídnym zmyslom pre humor by sme sa však k takejto reklame nikdy neprepožičali," zdôraznil Basso.

Obrí burger obsahuje tri plátky hovädzieho mäsa, 12 kusov slaniny a bežne sa podáva s hranolkami vyprážanými na masti. Hamburger pritom nie je tým najdrastickejším, čo má podnik v ponuke. Ich štvoritý burger má dokonca ešte o 2000 kalórií viac.

Bypass burger takmer zabil
Zobraziť galériu (2)

Fastfoodový reťazec sa smutne preslávil vlani, keď začiatkom marca zomrel vo veku 29 rokov jeho hlavný propagátor Blair River. Mladík podľahol komplikáciam spojeným so zápalom pľúc. Jeho životným cieľom bolo natočiť o vysoko kalorickej strave propagačný film. Meral 205 centimetrov a vážil 260 kilogramov.

Smrtiaci hamburger

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu