Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dievčatká sa autobusárovi zverovali s problémami: On ich bozkával a sexoval s nimi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: juvo.se)

BRATISLAVA/KLATOV - Svoje mladučké pasažierky si vzal na mušku starší vodič (56) školského autobusu z Česka. Dievčatká, ktoré pravidelne vozil, sa mu zverovali so svojimi problémami. On to zneužil a dve z nich zviedol. Sexoval s nimi napriek tomu, že vedel, koľko majú rokov. Jedno malo 13, druhé 14.

"Muž je stíhaný pre pohlavné zneužívanie a zvádzanie k pohlavnému styku. Za to môže v prípade dokázania viny dostať na súde až osemročný trest," uviedla Jiřina Vítovcová z miestneho zastupiteľstva.

Tínedžerky sa vraj autobusárovým návrhom nijak nebránili. Za chvíľky rozkoče dostávali rôzne darčeky, ale napríklad aj cigarety. S autobusárom sa spúšťali priamo v autobuse, potom, ako ostatní cestujúci vystúpili. "Vodič tam trinásťroču dievčinu bozkával, chytal na prirodzení a nechal si trieť pohlavný úd. Stýkal sa s ňou opakovane a došlo medzi nimi aj k súloži," informoval novinky.cz informovaný zdroj.

Podobne sa muž správal aj k staršej školáčke, ktorá ho na parkovisku neďaleko vlakového nádražia v Klatovech uspokojovala "ručne".

Autobusár výpovede oboch dievčat označil za lži. Sú to vraj len pubertálne fantázie. Odborníci sa však vyjadrili, že tínedžerky hovoria pravdu a u vodiča zistili deviáciu na mladučké dievčatá.Navrhli preto ochranné liečenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu