Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Televízia sa zbláznila: Za jeden zápas exfutbalistovi zaplatí takmer 50 tisíc!

Alan Hansen si príde na pekný balík
Alan Hansen si príde na pekný balík (Zdroj: thedrum.co.uk)

LONDÝN - Anglicko momentálne ovláda vzrušená debata na tému novej zmluvy pre Alana Hansena, futbalového experta stanice BBC. Bývalý obranca Liverpoolu si má podľa nej za komentovanie jedného šlágra kola, tzv Match of the day", zarobiť 40 000 libier (v prepočte vyše 48 000 eur)! Búria sa proti tomu diváci aj politici.

Z kontraktu ďalej vyplýva, že Hansen si za rok prilepší o 500 000 libier (602 200 eur). Nový platový výmer bývalého futbalistu vzbudil pohoršenie. "Nebudem sa vyjadrovať k tomu, kto koľko zarába. Ani to neviem, nie je to moja starosť. Len by som špekuloval," bránil sa riaditeľ BBC Mark Thompson.

Niektorí britskí politici žiadajú prehodnotenie Hansenovej zmluvy. Chcú, aby išiel s platom dole o tridsať percent. Je kríza a toto nie je adekvátna suma pre túto ťažkú ​​dobu, argumentujú.

"Alan je prístupný rokovaniam, pokojne by zľavil. Stále by v porovnaní s inými ľuďmi z televízie zarábal dosť a rád zostane členom tímu pre Match of the day," vyhlásil jeden z jeho kamarátov. Konečná dohoda by mala byť otázkou niekoľkých dní.

Rokovania o menšej výplate zrejme čakajú aj jeho kolegov Garyho Linekera a Marka Lawrensona, ďalšie exfutbalové hviezdy populárneho programu.

Tip: Pozrite si radšej slovenské televízie. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu