Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vianočný večierok pilotov: Kolegyni vliezol pod perinu a potom bol sex

Macnaughton sa na párty vrhol na kolegyňu Zobraziť galériu (2)
Macnaughton sa na párty vrhol na kolegyňu (Zdroj: daily-gadget.com)

WINCHESTER - Vianočné firemné večierky sú dobrou príležitosťou na lepšie spoznanie a utuženie vzťahov zamestnancov. Kai Macnaughton (42) si to však vysvetlil po svojom a na svoju kolegyňu doslova skočil a sexuálne obťažoval. Teraz čelí žalobe.

K "incidentu" došlo krátko pred Vianocami na vianočnej párty britského Kráľovského letectva. Macnaughton, ktorý slúžil aj v Afganistane, vliezol nemenovanej žene do spálne, ktorá sa medzitým uložila na spánok. Partneri oboch pritom ešte popíjali na prízemí. Rukou začal šmátrať pod perinou a kolegyne sa začal dotýkať na intímnych miestach. Pilot letky potom zobral jej ruku a priložil si ju na pohlavný úd. Dvojica sa mala nakoniec spolu vyspať.

Žena na súde uviedla, že si najprv myslela, že za ňou došiel jej manžel. Keď zistila, že práve súložila so svojím kolegom, udrela ho a odstrčila. "Myslel som, že ju priťahujem. Iskrilo to medzi nami, v ten večer sme spolu flirtovali," povedal Macnaughton, ktorý obvinenie zo sexuálneho napadnutia odmieta. Proces pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu