Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Spojili príjemné s užitočným: Tajní agenti oplodňovali sledované aktivistky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Podivným spôsobom sa zhostili svojej úlohy britskí agenti, ktorí sa pod falošnou identitou infiltrovali do aktivistickej skupiny. Nedávno vyšlo najavo, že niektorí z nich má s aktivistkami potomkov. A to napriek tomu, že majú výslovne zakázané nadväzovať sexuálne vzťahy so sledovanými.

Minulý mesiac osem žien podalo trestné oznámenie na päť agentov v utajení, ktorí ich oklamali. Tvrdia, že muži s nimi pod svojou falošnou identitou udržiavali vzťahy, pričom najdlhší z nich vraj trval až 9 rokov. Agentov vinia z obrovskej emočnej traumy a bolesti, ktorú utrpeli v rokoch 1987-2010.

Jeden z nich, Bob Lambert, priznal, že počas utajenia chodil rok a pol sa sledovanou. To všetko podľa vlastných slov robil ne preto, aby posilnil dôveru medzi nimi. Ešte v osemdesiatych rokoch splodil dieťa s jednou z ďalších aktivistiek, ktorú mal sledovať. Nikdy im svoju pravú identitu neodhalil.

Druhý muž sa tiež sexuálne zblížil s politickou aktivistkou, čoho výsledkom bolo narodenie syna. Po tom, čo ho stiahli zo službyý, zmizol partnerke aj chlapcovi zo života. Keďže žena zostala na zozname sledovaných osôb, mohol sa tak o živote svojho syna pravidelne informovať z policajných hlásení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu