Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandál v Poľsku: Kňaz "zbalil" 14-ročnú, prinútil ju ísť na potrat!

Jacek S. nežil ako príkladný správca svojej farnosti
Jacek S. nežil ako príkladný správca svojej farnosti (Zdroj: se.pl)

LEGIONOWO - Zvrhlý príbeh poľského kňaza Jaceka S., ktorý šokoval kresťanské Poľsko, sa začal odvíjať pred štyrmi rokmi. Vtedy sa farár údajne zahľadel do svojej 14-ročnej zboristky a dievča jeho náklonnosť opätovalo. Ich sexuálny vzťah však trval iba dovtedy, kým Kasia neotehotnela. Zaľúbené dievča poslal jednoducho na potrat a našiel si inú.

Kasia (18) sa teraz prihlásila na policajnej stanici v stredopoľskom meste Legionowo a sudca okamžite nariadil zadržanie kňaza. Obeť vypovedala, že ju pred štyrmi rokmi otec Jacek S. údajne sexuálne zneužil. Ich vzťah potom však trval niekoľko rokov. Pred časom si ale podľa poľského denníka Super Express kňaz našiel novú milenku.

Pomer so svojou žiačkou ukončil po tom, čo mu oznámila, že je tehotná. Prinútil ju ísť na potrat, ktorý je v Poľsku stále nelegálny. Všetky liečebné náklady sám zaplatil. Od toho momentu sa jej začal vyhýbať a nadväzoval iné známosti. Zranené dievča sa mu rozhodlo pomstiť tak, že mu aspoň poškriabalo auto a prepichlo pneumatiky.

Bez ohľadu na to, či k sexuálnemu styku dochádzalo zo strany dievčaťa dobrovoľne, kňazovi za zneužitie maloletej hrozí až 12 rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu