Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Od 14-tich sexoval so zvieratami, zneužil svojho aj kamarátovho psa

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: alicevia.blogspot.com)

MIDDLESBROUGH - Dvadsaťdvaročný Gareth Francis Owen dlhé roky praktikoval sex so zvieratami vrátane svojho domáceho miláčika, zlatého labradora. Pred niekoľkými dňami ho súd v meste Middlesbrough usvedčil zo zoofílie a poslal do väzenia.

Mladík sa na pojednávní priznal k tomu, že v období medzi 20. júlom a 20. septembrom minulého roku mal sex so svojím psom Andrexom po tom, ako ho mali odsúdiť za sťahovanie detského porna. Vtedy 14-mesačné zviera vraj počas prehliadky u veterinára "reagovalo nervózne, keď mu vyšetroval genitálnu oblasť".

Podľa prokurátorky Lynne Daltonovej Owen vypovedal, že od svojich štrnástich rokov prišiel do sexuálneho kontaktu aj s inými zvieratami vrátane koní. "Obžalovaný uviedol, že prvýkrát súložil so psom svojho kamaráta, keď bol ešte tínedžer."

Obhajkyňa Salina Aktharová sa snažila o zmiernenie trestu vyhlásením, že "obvinený mal ťažké detstvo a v škole ho šikanovali". Jej slová však nepomohli a nechutného zoofila odsúdili na päť mesiacov nepodmienečne a udelili mu doživotný zákaz chovania akéhokoľvek zvieraťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu