Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Monštrum s HIV sexovalo s 3-tisíc mužmi a ženami, aby ich zabilo!

David Dean Smith
David Dean Smith (Zdroj: Facebook)

MICHIGAN - Američan David Dean Smith (51) uskutočnil zvrátený plán. Vyspal sa s tisíckami žien aj mužov s jediným zámerom - nakaziť ich vírusom HIV. "Pokúšal sa zámerne šíriť chorobu. Chcel zabiť čo najviac ľudí," povedal vyšetrovateľ prípadu.

Nie je jasné, kedy bola choroba Smithovi diagnostikovaná. Sám ale priznáva, že si bol dobre vedomý toho, že je HIV pozitívny už niekoľko rokov. Počas tej doby mal zámerne nechránený sex s tisíckami ľudí.

"Jeho posledná sexuálna fantázia bola uškrtiť ženu a s jej mŕtvym telom mať pohlavný styk," opísal detektív, ktorý má prípad na starosti.

Hoci tvrdí, že sa vyspal s tisícmi, obvinili ho zatiaľ iba z dvoch prípadov. Žena, ktorá na Smitha políciu upozornila, sa rozhodla verejne prehovoriť, aby varovala ostatných pred sexom s neznámymi ľuďmi.

"Keď som dostala výsledky testu, okamžite mi bolo jasné, že to bol Smith, kto ma nakazil," hovorí. Spoznali sa na sociálnej sieti. Spolu boli v roku 2008.

Smitha umiestnili do psychiatrickej liečebne, pretože sa v posledných dňoch pokúsil o samovraždu a podľa lekárov ho sexuálne vzrušuje spôsobovať ženám bolesť.

Monštrum nakazilo ľudí HIV

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu