Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandál vo Wüstenrote: Zamestnancov za odmenu poslali do bordelu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: zimbio.com)

BERLÍN - Byť za svoje pracovné povinnosti riadne odmenený si určite želá každý z nás. Svoje o tom vedia aj nemeckí zamestnanci stavebnej sporiteľne Wüstenrot, ktorí za svoju kvalitne odvedenú prácu získali možnosť návštevy luxusného bordelu v Rio de Janeiru.

Približne dvadsať zástupcov spomínanej firmy získalo poukaz minulý rok v apríli. Kolegovia spolu so svojimi nadriadenými zavítali do nočného klubu "Barbarella", kde si mohli vybrať spoločníčku podľa vlastného vkusu.

To však pre nich môže mať neblahé následky. "Nebudeme podporovať alebo financovať žiadnu činnosť, ktorá je v rozpore s naším etickým kódexom," nechal sa počuť Bernd Hertweck, jeden z vedenia stavebnej sporiteľne a vzápätí dodal: "To, čo sa stalo počas onej služobnej cesty, samozrejme za porušenie kódexu považujem."

Wüstenrot ale odoláva a celú situáciu zľahčuje. Vraj sa zamestnanci boli v Riu pozrieť na slávny futbalový štadión Maracana a na nemenej slávnu Copacabana. Nemenovaný zdroj ale uvádza úplne iné informácie. "Otvorili sa dvere autobusu, z ktorého vyskákala skupina zamestnancov stavebnej sporiteľne Wüstenrot spolu s vedením a riaditeľom. Všetci sa nahrnuli do podniku zvaného" Barbarella ", kde si môžete dopriať sex za peniaze. Neveril som vlastným očiam," uviedol.

Podľa finančného experta Nielsa Nauhausa "sú tieto výlety v konečnom dôsledku financované z poistenia". Upozornil, že táto forma odmien sa stáva čoraz rozšírenejšou a atraktívnejšou. "Ide o druhý známy škandalózny prípad motivačného ohodnotenia v krátkej dobe, je teda nutné predpokladať, že ide o špičku ľadovca."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu