Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tyran zabil syna päsťami, potrhal mu vnútorné orgány!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: visualphotos.com)

ROMFORD - Otec (27) ubil štrnásťmesačného chlapčeka, ktorého mal strážiť iba pol hodiny, keď si matka dieťaťa odskočila na nákup. Dieťa plakalo v postieľke a zvrátený mladík do neho začal búšiť päsťami, čím mu spôsobil ťažké vnútorné zranenia.

Nathana Allena z britského Romfordu včera odsúdili na deväť rokov za brutálnu a úplne nezmyselnú vraždu syna Fletchera. Chlapček zomrel v januári. Mal potrhaných niekoľko vnútorných orgánov a krvácal do brucha po tom, čo ho jeho beštiálny otec zabil päsťami.

Allen pritom podľa denníka Daily Mail dieťa strážil iba 30 minút, keď si jeho partnerka Daniele Handsová (19) odskočila nakúpiť. Napriek tomu za tak krátky čas stačil v záchvate hnevu vykonať hrôzostrašný čin.

Sudca Brian Baker obvinenému na súde povedal: "Spáchali ste niečo strašné a budete s tým musieť žiť do konca života." Navyše úplne neveril Allenovej verzii udalostí. Ten totiž uviedol: "Syn mi visel na paži a hrozne reval. Tak som ho dvakrát udrel päsťou. Nevedel som, čo iné robiť. Hneď potom som sa mu ale ospravedlnil a pochoval ho."

Jeho výpoveď však nezodpovedala rozsahu chlapcových zranení. Allen navyše polícii hneď od začiatku klamal, pretože tvrdil, že sa syn nešťastnou náhodou utopil. Vrah svoj čin oľutoval, to ale rodine chlapčeka nevráti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu