Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lukáš odrezal maturantke hlavu a išiel s priateľkou na večeru!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: childsupportlawhub.info)

BRATISLAVA/KROMĚŘÍŽ - Beštiálnym spôsobom sa zachoval Lukáš Kopecký z Moravy. Keď mu jeho mladučká milenka, s ktorou sa tajne stretával, oznámila, že o ich pomere povie jeho oficiálnej priateľke, zaútočil na ňu. Udrel ju do tváre a začal ju škrtiť.

V ten večer sme mali spolu sex, priznal Lukáš pred súdom. Všetko vraj bolo idylické, až do momentu, keď chcela maturantka vyzradiť ich tajomstvo jeho partnerke. To nemohol dopustiť!

Svoju obeť škrtil niekoľko minút. Po čase predpokladal, že je mŕtva. Keď sa však začala prebúdzať, išiel po dlhý nôž a dievčaťu ním prakticky odrezal hlavu!

Neuveriteľný bol aj jeho ďalší krok. Rozhodol sa získať od svojej obete aj nejaké peniaze. Ukradol jej notebook a predal ho v záložni. Potom išiel s priateľkou na večeru. Nič jej samozrejme neprezradil. Telo maturantky našiel jej oficiálny priateľ.

Netrvalo dlho a Kopecký skončil v rukách polície.  Hoci na súde v týchto dňoch zdôraznil, ako je mu to všetko ľúto, podľa odborníkov je to citovo nevyzretý narcis a cholerik s agresívnymi sklonmi. Hrozí mu až doživotie, informoval portál idnes.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu