Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Štefan chcel ísť na vianočné nákupy, syn ho napadol a dobodal do hlavy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Nepochopiteľa tragédia sa včera odohrala vo Veľkých Kozmálovciach. Keď Štefan - otec rodiny - nasadol do auta a chcel ísť na nákupy do neďalekých Levíc, z domu za ním vybehol aj jeho syn (26). Nikam ťa nepustím, kričal naňho.

"Otec sa ho najskôr snažil upokojiť. To však  muža ešte viac vyburcovalo a do okna búchal dovtedy, kým ho nerozbil. Vystrašený pán preto vystúpil cez dvere spolujazdca a snažil sa, čím skôr dostať z dvora na ulicu. To sa mu však už nepodarilo. Jeho agresívny syn ho totiž zozadu bodol do temena hlavy doposiaľ neznámym predmetom," popisovala šokujúcu udalosť nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Zranený Štefan spadol na zem, kde ho syn bodol ešte dvakrát do oblasti hlavy. To už vybehli von aj susedia, ktorí na neho kričali. Okamžite zavolali políciu a záchranku a až do jej príchodu podávali zranenému prvú pomoc. 
 
Syn po otrasnom čine ušiel, dlho sa však neskrýval. Keď sa dnes pod rúškom noci snažil vplížiť späť do domu, policajti to očakávali a chytili ho. Za pokus o závažnú vraždu mu hrozí až 25 rokov. Jeho otec je vo veľmi vážnom stave v nemocnici.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu