Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tragická oslava narodenín: Chlapčeka (†1) na smrť dotrhala doga!

Jeremiah sa dožil len jedného roka
Jeremiah sa dožil len jedného roka (Zdroj: ksnv.com)

LAS VEGAS - Oslava narodenín ako zo zlého sna. Malý Jeremiah mal len jeden rok, keď ho zabil domáci maznáčik. Obrovská doga sa mu zahryzla do hlavy a spôsobila ťažké zranenia, ktorým neskôr podľahol.

Chlapček bol na návšteve u svojej babičky v Las Vegas. Začal sa plaziť k jej psovi a hladkať ho. Keď ho chytil za srsť, aby sa pritiahol a postavil, 54,5 kíl vážiaca doga sa rozčúlila a Jeremiaha napadla. Zahryzla sa mu do hlavy a začala ním triasť.

Zdesená stará mama sa zúfalo pokúšala dostať vnuka z papule zvieraťa, zatiaľ čo otec bežal po schodoch dole, aby pribehol na pomoc. "Trvalo mi dvadsať sekúnd, kým som sa dostal k synovi a vyslobodil ho. Jeho tvár bola odtrhnutá," opísal osudné momenty nešťastný Chris Shahan. Chlapca okamžite previezli do nemocnice, o dva dni neskôr ale zraneniam podľahol.

Pes prichádzal s Jeremiahom do kontaktu od jeho narodenia a nikdy nebol agresívny. Chris dodal, že to bol dobrý pes, ktorý pomohol jeho matke vyliečiť sa z rakoviny pľúc. Polícia sa momentálne snaží zistiť, prečo zrazu dieťa napadol. Ak sa dokáže, že má besnotu, bude utratený. Správu priniesol portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu